Fiske

5 interiørtips for «glade lakser»

Noen elsker kun å fiske, og bruker hele livet på hobbyen. Det siste de tenker på er interiør. Men kanskje man kan få det enda bedre om man legger litt fokus på innredningen hjemme. Ikke bare gir det deg litt variasjon i hverdagen, men det gjør også at du får enda mer tid med fisking og planlegging av turene og opplevelsene.

Hvordan man innreder har mye å si for trivselen, men husk, alle skal være fornøyde. Her er 5 gode innredningsråd som kan gjøre at du kommer litt nærmere skvulp, havgløtt og fiskelykke. 

1.Lag ditt eget hobbyrom

Det første og beste rådet er kanskje å lage sitt eget hobbyrom. Det er ikke sikkert alle i familien er klar for store rammer med den siste fangsten eller en dansende laks på veggen. Gode innredningsråd handler også om å være realistisk. Men har du et rom til overs, så fins det ikke noe bedre utgangspunkt. Her kan du pynte med bilder fra de siste fisketurene, montere en trådholder på bordet slik at du kan binde enda flere fluer. Her kan du male veggene lyseblå og finne en tapet som forteller at du er en fiskeelsker.

2.Bruk fargene riktig

Det er flere farger som minner om fisking. Selv ville vi valgt ulike nyanser av to farger:

  • Blå
  • Oransje

Disse to fargene betyr noe. Den blå fargen minner oss om havet, eventuelt elva du fisker i. Den oransje fargen med rosa antydning er vel det nærmeste vi kommer laksen, men også en hel drøss andre skapninger i havet. De to fargene passer dessuten utmerket sammen. De må være duse og kremaktige. Dette er dessuten farger kona di kan like, så fortell henne om de gode innredningsrådene du har fått.

3.Design som minner om fisking

Men det fins også design som minner om fisk. Selve det maritime designet har jo masse effekter fra havet også. Her kan man pynte opp med spennende effekter som gjør det enda mer riktig i denne sammenhengen. 

Samtidig er det kanskje nå du skal ta tilbake halvtapeten, et design som var populært på 90-tallet og som minner om rekka på en båt. Heng opp bilder fra skjærgården eller på toppen av et cruise. 

4.Pynt med fisk

Det kan være figurer og fiskestatuetter. Akkurat som at noen elsker engler overalt, så kan du pynte med fisk. De kan stå i vinduskarmen, på hylla, i bokhylla, på nattbordet også videre. Her fins det masse morsomme pyntegjenstander også. Lek litt med design og ta imot noen gode innredningsråd, det vil gjøre deg glad.

5.Mønster som minner om fisk

Tapet er viktige for din trivsel. Og dersom kona er imot fiske-oppstyret ditt, så kan du gjøre det litt mer skjult. Fiskebensmønster, bølger, stjerner og skjell, vi tror du skjønner tegninga. Ta jobben med å innrede, så får du det som du vil. Hvert fall til en viss grad. 

Du har fått noen gode innredningsråd av oss nå, målet ditt må være å få det akkurat som du vil. Det fins mange muligheter med innredning, enten man vil bytte ut møblementet eller gjøre hjemmet om til et akvarium.