Laksefiske er en så spennende aktivitet at folk fra andre land kommer i hopetall for å prøve seg i norske elver. Så er det selvfølgelig også mange nordmenn, inkludert kvinner, som liker å jage den store laksen. Men når det er sagt, så lever vi likevel i 2019. Det betyr at det ikke er alle som stikker ut i naturen for å være helt i pakt med den og legge fra seg alt som heter teknologi. Tvert imot har de aller fleste med seg telefonen så de kan få med seg nyheter, sosiale media og ikke minst spill også mens de er ute på tur.

Laksefiske – ikke bare for noen få

Laksefiske har ikke den samme eksklusive auraen som det hadde før, selv om det fortsatt finnes private laksevald der du kan få noe av den samme følelsen som de første rike fiskerne fikk da de kom til Norge på 1800-tallet og tidlig på 1900-tallet. Nå er imidlertid det meste av de norske fiskeelvene demokratisert og gjort tilgjengelige for alle, for ganske beskjedne summer. I tillegg har teknologien utviklet seg i den grad at det hverken koster store penger eller krever utmerket fysisk form å drive med sportsfiske lenger.

Ta med telefonen

Det betyr også at det er mindre jåleri rundt laksefisket enn før. Fiske trenger ikke å være bare for de som søker seg bort fra storbyens jag og larm. Tvert imot kan du nå ta med deg telefonen og for eksempel spille Ruby Fortuneonline spill dersom du har lyst til det, uten at det blir sett på som noe uvanlig. Vi lever i en digital tidsalder der selv eldre mennesker ofte har med seg nettbrett eller telefon for å følge med på meldinger og sosiale media, og ikke minst for å spille de morsomste spillene og kanskje vinne noen kroner.